Je browser lijkt geen JavaScript te ondersteunen of JavaScript is uitgeschakeld. Dit kan problemen en onverwacht gedrag in de applicatie veroorzaken. Upgrade je browser of schakel JavaScript in.

Functionaliteiten | MyMentality

Functionaliteiten

myMentality biedt op een moeiteloze, veilige en betrouwbare manier toegang tot diverse functies, waaronder het eigen dossier, online behandelingen, ROM-vragenlijsten, postbus, agenda, zorgrelaties, dagboeken en persoonlijke gegevens.


 • Agenda
  Met de 'Agendabeheer'-module verkrijgt de cliënt direct inzicht in geplande afspraken en de mogelijkheid om zelf afspraken in te plannen of te wijzigen. De directe koppeling met het EPD zorgt ervoor dat afspraken onmiddellijk zichtbaar zijn in zowel het cliëntenportaal als in het EPD, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard voor zowel cliënten als medewerkers. Deze functionaliteit komt tegemoet aan de uitdagingen van het personeelstekort en de kostenbesparingen in de zorg, waardoor het een waardevolle toevoeging is voor elke zorginstelling.

 • Dossier
  Elke zorginstelling is wettelijk verplicht om een dossier van elke cliënt bij te houden, waarbij elke cliënt het recht heeft om dit dossier in te zien. De 'Dossier'-module biedt cliënten de mogelijkheid om overal en op elk moment online toegang te krijgen tot hun eigen zorggegevens, zoals een IBP (individueel behandelplan), brieven van de huisarts, labuitslagen, en meer. Op deze manier is de cliënt optimaal betrokken en kan een actievere rol spelen in het eigen behandelproces, wat bijdraagt aan zelfredzaamheid en regie over de eigen zorg.

 • ROM Vragenlijsten
  De ROM-vragenlijsten maken deel uit van het cliëntenportaal, waarbij de naadloze integratie ervoor zorgt dat cliënten niet langer op verschillende applicaties hoeven in te loggen. Deze cliëntgerichte, toegankelijke en eenvoudige benadering biedt cliënten gemoedsrust doordat ze inzicht hebben in de status van hun vragenlijsten. Dit bevordert een verhoogde respons en draagt bij aan een soepel verloop van het proces.

 • Online behandelingen
  MyMentality herbergt een uitgebreid assortiment online behandelprogramma's, zorgvuldig ontwikkeld door professionals in de GGZ. Cliënten kunnen snel en moeiteloos zelf aan de slag met deze online programma's. Alle activiteiten die een cliënt voor een zorgverlener inzichtelijk maakt, worden weergegeven in het zorgverlenergedeelte van MyMentality, en ook in het EPD. Door middel van feedback kunnen hulpverleners en cliënten online discussiëren over de voortgang en resultaten.

  Met het CMS-onderdeel krijgt u ook de mogelijkheid om zelf online behandelingen te ontwerpen en in te zetten als behandeling. Hiermee biedt MyMentality een flexibel en gepersonaliseerd platform dat aansluit bij de unieke behoeften van zowel zorgverleners als cliënten.

 • Dagboeken
  Met de 'Dagboeken'-module biedt MyMentality cliënten een breed scala aan dagboeken, variërend van stemmingsregistratie tot activiteitenregistratie, en van gedachtenschema's tot ontspanningsregistratie. Wij geloven in het bevorderen van de eigen regie voor de cliënt en stellen daarom de benodigde tools ter beschikking. De cliënt heeft de controle over de resultaten en beslist zelf of deze informatie wordt gedeeld met betrokken zorgverleners. De resultaten uit deze dagboeken dienen tevens als een waardevolle basis voor zorgverleners om vroegtijdig problemen te signaleren. Bij MyMentality staat empowerment van de cliënt centraal, ondersteund door effectieve tools en een flexibel platform.

 • Postbus
  De postbus in MyMentality fungeert als een digitaal communicatieplatform voor zowel cliënten als zorgverleners. Deze module maakt het eenvoudig en veilig om te communiceren rondom specifieke zorgvragen. Door de asynchrone werking van deze module (waarbij de zorgverlener en de cliënt niet tegelijkertijd achter de computer hoeven te zitten), wordt het mogelijk om vragen en antwoorden op een beveiligde manier uit te wisselen op een plaats en tijdstip dat voor beiden uitkomt. MyMentality biedt daarmee een flexibele en toegankelijke oplossing voor effectieve communicatie tussen cliënt en zorgverlener, waarbij de nadruk ligt op gemak en veiligheid.

 • Zorgrelaties
  Met de module 'Zorgrelaties' verschaft MyMentality cliënten inzicht in de betrokkenen bij hun behandeling en hun functies. Daarnaast worden ook de actuele contactgegevens uit het EPD weergegeven in het online cliëntenportaal. Cliënten hebben de mogelijkheid om met elke zorgrelatie te communiceren binnen de beveiligde omgeving van MyMentality. Dit bevordert transparantie en effectieve communicatie tussen cliënten en hun zorgondersteuning, en biedt een gestructureerd overzicht van alle relevante betrokkenen in het behandelproces.

 • Profiel
  Met de module 'Profiel' heeft de cliënt toegang tot persoonlijke gegevens zoals geregistreerd in het EPD. Via een wijzigingsverzoek kunnen deze gegevens worden aangepast, en indien gewenst, worden de wijzigingen direct doorgevoerd naar het EPD. MyMentality biedt daarmee een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke manier voor cliënten om controle te hebben over hun persoonlijke gegevens, terwijl de integratie met het EPD zorgt voor nauwkeurigheid en consistentie in de administratieve processen.

© myMentality | 2014 - 2024 | onderdeel van Turn2media B.V.